Otvaranje Grand Hotela Niš 1. marta 2013.

Bez autora
Aug 20 2012

Posle višegodišnjeg zastoja, hotel “Niš”, koji se nalazi u samom centru Niša, nedavno je pretvoren u veliko gradilište. Na ovom mestu do 1. marta sledeće godine očekuje se da sa četiri zvezdice zablista hotel “Grand”. Moderan dizajn, fasada u staklu, nameštaj i oprema vrhunskog kvaliteta, učiniće da Grand Hotel Niš lako dobije svoje mesto na mapi luksuznih hotela Srbije. U hotel “Grand” biće implementirana najsavremenija tehnološka rešenja, i funkcionisaće po principu “inteligentnog objekta”. Hotel će imati 125 soba i apartmana, “Kosmopoliten bar” i restoran, kao i modernu multifunkcionalnu salu kapaciteta do 500 osoba. Ova sala moći će da se deli na manje prostorije, pa će tako biti pogodna za organizovanje različitih konferencija, sastanaka, kongresa itd.

Otvaranje Grand Hotela Niš 1. marta 2013.Posle višegodišnjeg zastoja, hotel “Niš”, koji se nalazi u samom centru Niša, nedavno je pretvoren u veliko gradilište. Na ovom mestu do 1. marta sledeće godine očekuje se da sa četiri zvezdice zablista hotel “Grand”.

Moderan dizajn, fasada u staklu, nameštaj i oprema vrhunskog kvaliteta, učiniće da Grand Hotel Niš lako dobije svoje mesto na mapi luksuznih hotela Srbije.

U hotel “Grand” biće implementirana najsavremenija tehnološka rešenja, i funkcionisaće po principu “inteligentnog objekta”.

Hotel će imati 125 soba i apartmana, “Kosmopoliten bar” i restoran, kao i modernu multifunkcionalnu salu kapaciteta do 500 osoba. Ova sala moći će da se deli na manje prostorije, pa će tako biti pogodna za organizovanje različitih konferencija, sastanaka, kongresa itd.

Osim za poslovne skupove, hotel će biti pravo mesto i za odmaranje i relaksaciju, zahvaljujući fitnes i spa centru.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik